[aelia_currency_selector_widget widget_type="dropdown"]

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

14 dage fuld returret

4.3/5

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

[aelia_currency_selector_widget widget_type="dropdown"]

Maria Nila er ikke som de fleste andre hårpleje-brands. Det svenske brands produkter er både supereffektive, lækre, miljøvenlige og fremstillet lige her i norden.

En vigtig del af filosofien bag Maria Nila er, at de vil være med til at passe på naturen, og at deres produkter under ingen omstændigheder skal testes på dyr. Dyr skal nemlig ikke lide under menneskelig forfængelighed, mener de.

Maria Nila er effektive hårprodukter

Når du vælger hårpleje fra Maria Nila, vælger du produkter, der er effektive og fremstillet efter en ”less is more”-tankegang. Ingredienserne er håndplukket, så de er allermest potente, men at der samtidig behøver at være færrest mulige ingredienser i hvert produkt.

Al Maria Nila hårpleje er desuden farvebeskyttende og hjælper dig til at passe på dit farvede hår og sikre, at farven holder bedst og længst muligt.

Maria Nila hårprodukter bliver fremstillet i Sydsverige efter både brandets egne høje stamdarder – og vores nordiske forståelse af kvalitet og god hårpleje.

Maria Nila hårpleje og styling

I Maria Nilas udvalg af hårprodukter finder du hårpleje i forskellige serier til faktisk alle hårtyper. Du kan forvente produkter til din hårvask og hårpleje som shampoo, conditioner og hårkur, ligesom du finder er stort og godt udvalg af hårstylingprodukter lige fra havsaltspray og varmebeskyttende spray til shimmerspray, der giver håret øjeblikkelig glans.

Læs mere om Maria Nila her.

Spar 10% på dit næste køb!

+ 1000 mennesker har allerede tilmeldt sig nyhedsbrevet og får tips, viden, tutorials og sygt gode tilbud direkte i indbakken. Skal du være med?