[aelia_currency_selector_widget widget_type="dropdown"]

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

14 dage fuld returret

4.3/5

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

[aelia_currency_selector_widget widget_type="dropdown"]

Brands

Alle vores brands er nøje udvalgt. Vi fører kun hårprodukter og hårpleje, vi virkelig selv synes er fremragende. De skal både leve op til frisørens fagligt høje standarder, de skal være så naturlige, grønne og bæredygtige som muligt, og så ligger det vores hjerte nært at kunne repræsentere en håndfuld små, knalddygtige virksomheder indenfor hårplejefeltet, foruden nogle af de bedste etablerede brands.

Previa

Med visionen om at holde de lækre og effektive hårprodukter så rene og propfyldte med naturlige, virksomme ingredienser som muligt og samtidig fremstille både indhold og emballager maksimalt miljøvenlige, er Italienske Previa klart vores hår værdigt. Der er skruet op for naturlig ydeevne og ned for krads kemi – og så dufter serien vidunderligt.

pH Laboratories

Italiensk luksushårpleje, der har specialiseret sig i pleje til farvet hår. Det gøres med keratin og arganolie som omdrejningpunkt – ingredienser, der reparerer og fremmer sundt hår og sund hovedbund. PH Laboratories er Previas eksklusive lillesøster.

maria nila

Maria Nila er ikke som de fleste andre hårpleje-brands. Det svenske brands produkter er både supereffektive, lækre, miljøvenlige og fremstillet lige her i norden.

En vigtig del af filosofien bag Maria Nila er, at de vil være med til at passe på naturen, og at deres produkter under ingen omstændigheder skal testes på dyr. Dyr skal nemlig ikke lide under menneskelig forfængelighed, mener de.

Silkebånd rosa

béné soie

Béné Soie er et dansk mærke, der laver nogle af de bedste, håndlavede silkebånd til håret på markedet. Silkebåndet giver fantastiske krøller helt uden brug af varme, og det betyder, du kan få flotte, holdbare krøller hver dag, og samtidig passe godt på dit hår.

by stær

Klassisk og cool hårpynt og accesorries med et tvist. Til både mor og barn. By Stær er enkelt og stilrent i et bevidst nedtonet look, men alligevel med kant. Alle deres produkter er designet af dem selv og alt er håndlavet med de bedste materialer. Deres design og indpakning er meget enkelt og rene i farver. Find både hårbøjler, scrunchies, hårklemmer og smykker fra By stær med smukt tidsløst design.

Roze Avenue har skabt et helt nyt hår stylings koncept, hvor produkterne er inspireret og skabt af en gruppe dedikeret frisør fra forskellige steder i verden. 
Deres tanke er det skal være let og enkelt at få den perfekte frisure hver dag.
.

Lækre hårspænder, elastikker og hårbøjler i mange flotte farver. MAST STUDIO er et nyt dansk mærke som har alt i accessories til håret.

Nordic bio brush

Der er i den grad noget om hypen – det her er detangler børsten, du ikke kan leve uden. Nordic Bio Brush er ikke alene fremstillet af af bioplastik – altså lavet af plantestivelse – og derfor fuldstændig nedbrydelig og super miljøvenlig, det er også en fremragende børste. Den er konstrueret, så den er affjedrende i børstehovedet og børstens tænder glider let gennem håret og hjælper til at redde selv det mest filtrede hår ud, uden det gør ondt eller river i håret.

Spar 10% på dit næste køb!

+ 1000 mennesker har allerede tilmeldt sig nyhedsbrevet og får tips, viden, tutorials og sygt gode tilbud direkte i indbakken. Skal du være med?