Brands

Alle vores brands er nøje udvalgt. Vi fører kun hårprodukter og hårpleje, vi virkelig selv synes er fremragende. De skal både leve op til frisørens fagligt høje standarder, de skal være så naturlige, grønne og bæredygtige som muligt, og så ligger det vores hjerte nært at kunne repræsentere en håndfuld små, knalddygtige virksomheder indenfor hårplejefeltet, foruden nogle af de bedste etablerede brands.

Previa

Med visionen om at holde de lækre og effektive hårprodukter så rene og propfyldte med naturlige, virksomme ingredienser som muligt og samtidig fremstille både indhold og emballager maksimalt miljøvenlige, er Italienske Previa klart vores hår værdigt. Der er skruet op for naturlig ydeevne og ned for krads kemi – og så dufter serien vidunderligt.

pH Laboratories

Italiensk luksushårpleje, der har specialiseret sig i pleje til farvet hår. Det gøres med keratin og arganolie som omdrejningpunkt – ingredienser, der reparerer og fremmer sundt hår og sund hovedbund. PH Laboratories er Previas eksklusive lillesøster.

IDhair

Et af landet førende brands indenfor hårpleje, fordi de ved, hvad der virker. Vi fører serien Niophlex – fugt- og glansboostende førstehjælp til tørt og skadet hår – og serien  Solutions – der er effektivt målrettet de meget almindelige, men dødirriterende hovedbundsproblemer som tør eller kløende hovedbund, skæl eller fedtet hovedbund.

Bruns products

Grøn og naturlig hårpleje udviklet af to svenske frisører, som mener, at gode hårprodukter kan og bør være uden krads kemi og ikke partout med parfume. Det taler til vores grønne hjerte! BRUNS Products er hårpleje, der er økologisk certificeret, vegansk og fås med og uden parfume – baseret på naturlige, effektive og plejende ingredienser. Og så produceres det i Sverige.

Yummi haircare

I tråd med udviklingen inden for skønhed, tror Yummi Haircare fuldt og fast på, at god hårpleje er noget, der skal arbejdes på både indefra og udefra. Det tror vi også på. Derfor fører vi flere af det danske, familieejede brands gode sager – lige fra hårvitaminer til hovedbundsbørste

Nordic bio brush

Der er i den grad noget om hypen – det her er detangler børsten, du ikke kan leve uden. Nordic Bio Brush er ikke alene fremstillet af af bioplastik – altså lavet af plantestivelse – og derfor fuldstændig nedbrydelig og super miljøvenlig, det er også en fremragende børste. Den er konstrueret, så den er affjedrende i børstehovedet og børstens tænder glider let gennem håret og hjælper til at redde selv det mest filtrede hår ud, uden det gør ondt eller river i håret.

ga.ma

Italienske stylingredskaber, der er professionelle frisører værdige. GA.MA er garant for gode, prisbillige føntørrere og glattejern, så man kan få godt grej og salonresultater hjemme foran spejlet.

Babyliss

Alle kender BaByliss, og det kommer sig af, at det ikoniske brand har over 50 års ekspertise i hårstyling og stylingredskaber på bagen. Så skal du have beachwaves, bølger, hollywoodkrøller, swungs, eller måske de små proptrækkrøller, er der gode, gedigne og brugervenlige krøllejern her.

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV.

Og vær først til at få gode tlbud, nyheder om hårprodukter, stylingredskaber og tutorials.