Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

14 dage fuld returret

4.3/5

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

Om os

Bag Lueur finder du Nina Hanson, frisør, hårentusiast og iværksætter. Nina har mere 18 års erfaring som frisør – erfaring der tæller alt fra klip og farve, styling til b.la. Copenhagen Fashion Week, opsætninger, gedigen pleje og redningsaktioner af hår, der har set bedre dage. Nina går indædt op i at kombinere æstetik og sundhed for dit hår, og hendes mål er altid at få det bedste ud af det potentiale og den skønhed, du og dit hår allerede besidder.

Visionen med Lueur er at samle de allerbedste, håndplukkede hårprodukter sammen med Ninas store viden og ekspertise omkring praktisk brug af dem og om hår i det hele taget. At give dig gode råd, tips og tricks og masser af tutorials, som klæder dig på til at pleje og style dit hår bedst muligt.

 

Hos Lueur finder du udelukkende hårprodukter, Nina kan stå helt og aldeles indenfor, og som hun selv bruger på både sig selv og sine kunder i salonen. Derfor har Nina også de bedste forudsætninger for at guide dig i dine produktvalg og brugen af dem. Hårprodukterne er nøje udvalgt – så naturlige og økologiske som muligt, altid effektive og af høj kvalitet.

Nina har daglig gang i sin hår- og skønhedsklinik Nina Hanson Hair Studio i Frederikssund, hvor du også altid er mere end velkommen til at bestille tid under hendes kyndige hænder eller kigge ind for at søge vejledning og købe produkter fysisk.

Spar 10% på dit næste køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få gode tlbud, nyheder om hårprodukter, stylingredskaber og tutorials.