Om os

Bag Lueur finder du Nina Hanson, frisør, hårentusiast og iværksætter. Nina har 15 års erfaring som frisør – erfaring der tæller alt fra klip og farve, styling, opsætninger, gedigen pleje og redningsaktioner af hår, der har set bedre dage. Nina går indædt op i at kombinere æstetik og sundhed for dit hår, og hendes mål er altid at få det bedste ud af det potentiale og skønhed, du og dit hår allerede besidder.

Visionen bag Lueur er at samle de allerbedste, håndplukkede hårprodukter sammen med Ninas store viden og ekspertise omkring praktisk brug af dem og om hår i det hele taget. At give dig gode råd, tips og tricks og masser af tutorials, som klæder dig på til at style såvel som passe dit hår bedst muligt.

 

 

Hos Lueur finder du udelukkende hårprodukter, Nina kan stå helt og aldeles indenfor, og som hun selv bruger på både sig selv og sine kunder i salonen. Derfor har Nina også de bedste forudsætninger for at guide dig i dine produktvalg og brugen af dem. Hårprodukterne er nøje udvalgt – så naturlige og økologiske som muligt, altid effektive og af høj kvalitet.

Nina har daglig gang i sin hår- og skønhedsklinik Nina Hanson Hair & Beauty Studio i Frederikssund, hvor du også altid er mere end velkommen til at bestille tid under hendes kyndige hænder eller kigge ind for at søge vejledning og købe produkter fysisk.

Spar 10% på dit næste køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få gode tlbud, nyheder om hårprodukter, stylingredskaber og tutorials.