Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 299,- til pakkeshop

14 dage fuld returret

4.3/5

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 299,- til pakkeshop

MAST Studio er et dansk brand, der laver den fineste hårpynt, der giver kant og farver til alle anledninger. Massevis af forskellige hårbøjler, hårspænder, elastikker og scrunchies, hårklemmer – eller grabs, som de kaldes. Stilen er super girly med masser glimtende sten, farver og sejhed, og man får straks en oplevelse af at have lidt mere “oomph”, når man styler med hårpynten. MAST Studio er et af de brands, der er bedst til at lave magiske, funklende og cool håraccessories – vi er vilde med det. Det ved vi, I også vil være.

Psst…! Det meste af MAST Studios håraccessories kan bruges som hårpynt til børn.

Inspiration til hårstyling med MAST Studio

Hvordan bruger man Sienna clip på en fed måde, eller hvordan kan man egentligt sætte sit hår med en grab eller hårklemme? Mangler du hjælp til inspiration til frisurer med MAST Studios hårbøjler, spænder og hårklemmer? Find masser af inspiration til styling, frisurer, tips og tricks på Instagram. Her deler frisør Nina Hanson ud af sine ekpsertise.

Miks gerne med nogle af vores andre brands indenfor accessories.

Se alle nyheder fra MAST Studio her, køb og få levering lige til døren. Vi har gratis fragt ved køb over 299 kr., og vi gør os super umage med at yde god kundeservice!

Spar 10% på dit næste køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få gode tlbud, nyheder om hårprodukter, stylingredskaber og tutorials.