[aelia_currency_selector_widget widget_type="dropdown"]

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

14 dage fuld returret

4.3/5

Levering 1-4 hverdage

Fri fragt over 399,- til pakkeshop

[aelia_currency_selector_widget widget_type="dropdown"]
 

Danske Epiic Hair Care har lavet en stribe hårprodukter, der både er gode, milde, eksklusive og miljøvenlige. Produkterne er skabt af nogle de bedste hårstylister i landet, som virkelig ved, hvad de laver, når det gælder effektiv hårpleje og stylingprodukter. Samtidig er alt fra brandet sammensat af naturlige og skånsomme ingredienser helt uden kunstige tilsætningsstoffer, sulfater og parabener. Det gør tilsammen brandet rigtig godt til dig, der har sensitiv hovedbund, allergier, eller som bare helst vil holde hårplejen så naturlig og mild som muligt. Epiic Hair Care består af tre supergode serier: Care, Leave’in og Styling.

Epiic Hair Care – grøn og godt

Epiic er helt helt igennem grønt og nytænkende brand, der er certificeret økologisk ”COSMOS Organic”. En mærkning, der er lidt af et grønt nåleøje. Emballagen er desuden skabt af mest muligt genanvendt plast, indsamlet på verdenshavene af organisationen Ocean Waste Plastics på vegne af brandet. Faktisk er hvert produkt udstyret med en QR-kode, der viser, hvor i verden, den konkrete plast er opsamlet, før den blev til emballagen på det lækre hårprodukt, du har i hænderne.

Se mere hårpleje til sensitiv hovedbund her.

SOMMERFERIE LUKKET 11/7-29/7

Der vil ikke blive sendt pakker ud mellem den 11/7 til 29/7  da vi er ude og rejse. Alle ordre bliver sendt ud den 30/7 beklager ulejligheden.

Tak for forståelsen. Og god sommer til jer.

Spar 10% på dit næste køb!

+ 1000 mennesker har allerede tilmeldt sig nyhedsbrevet og får tips, viden, tutorials og sygt gode tilbud direkte i indbakken. Skal du være med?